Feesten

Feesten

Vida Studio’s is meer dan dansen alleen! Naast dansworkshops en kinderfeestjes verzorgen wij ook regelmatig feesten en partijen voor jong en oud. De gezelligheid en de sfeer die wij tijdens onze danslessen creëren, passen wij ook toe wanneer wij een feest in de dansschool hebben. Maatwerk is wat wij u willen bieden, in samenspraak met u willen wij dan ook uw feest tot in de puntjes verzorgen en het tot een top feest maken!

Wij hebben vele mogelijkheden om een goed feestje te vieren! Onze dansschool bestaat uit 2 zalen waar in beide zalen ± 250 personen feest kunnen vieren. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om dit aantal terug te brengen naar 40 of 50 personen, net wat u wilt! De zalen zijn voorzien van disco licht, professionele geluidsinstallatie en airconditioning. Met onze enthousiaste en energievolle medewerkers, komen wij u de drankjes brengen en zorgen wij ervoor dat het u aan niks zal ontbreken.

Wij kunnen uiteraard ook uw bruiloft verzorgen!

Nieuw is onze BBQ Tuin, onze binnenplaats hebben wij Juli/Augustus 2013 helemaal opgeknapt en verbouwd tot een schitterende tuin waar u ook een feestje kan geven! Met een buitenkeuken, een bar, relaxte lounge stoelen is er ook in de zomer een feest te vieren op een unieke locatie.

Wij zijn graag uw gastheer en gastvrouw!

2015-03-19 12.56.46
2015-03-19 13.01.59
DSC_0688

Dansworkshop

Heeft u een familiedag of wilt u met een gezelschap een leuke en actieve activiteit ondernemen? Dan is een dansworkshop daarvoor bij uitstek geschikt! Wij kunnen u diverse workshops aanbieden op het gebied van dans.

Naast het aanleren van een Cha Cha Cha, een Quikstep of de Mambo, horen ook de Saterday Night Fever, de Kabouterdans en de Dans van 2013 tot het programma. Wilt u een dansje om met z’n tweeën te doen, een dansje alleen of zelfs met de hele groep, alles is mogelijk. Onze enthousiaste dansdocenten zullen er voor zorgen dat het naast een actieve middag, ook een gezellige middag zal worden!

U kunt de workshop afsluiten met een drankje of wanneer iedereen begint te zweten, even een pauze inlassen. Kortom, dat moet een leuke middag worden!

Dansdemonstratie

Op locatie kunnen wij u verschillende dansdemonstraties verzorgen. Wij hebben veel wedstrijdparen wekelijks over de vloer die lessen en trainen om op hoog niveau verder te komen. Werkt u met muziek en heeft het een keer meerwaarde nodig? Onze paren kunnen de gasten vermaken met prachtige optredens.

Ook verzorgen wij dansles op locatie. Wilt u begeleidt worden om met een groep in beweging te komen? Dan reizen we graag af om op locatie uw dansles te verzorgen. Dit kan eventueel compleet met licht en geluid. Wanneer er voldoende ruimte is op de locatie, want dat is natuurlijk wel essentieel, dan is dansen met al uw gasten de leukste manier van bewegen.

Een Latin of Ballroom show op maat? Ook dat kan…. er zijn verschillende mogelijkheden om optredens te verzorgen.

Om paren te boeken of een dansles te bespreken, kunt u ons mailen voor een afspraak. We vernemen graag van U!

Kinderfeest

Wanneer u zoon of dochter graag danst, is een kinderfeestje in de dansschool natuurlijk op voorhand super geslaagd. In onze geweldige zaal met vriendjes en/of vriendinnetjes even helemaal uit je dak gaan, is op voorhand het slagen van het feestje een zekerheid.

Na afspraak voor een bepaalde datum kunnen we het volgende aanbieden:

We ontvangen de jarige met al haar/zijn gasten vriendelijk in de gang waarna ze even in een kring, midden op de vloer, gaan verzamelen tot een kringgesprek. Hier maken we even kennis met alle gasten alvorens we heerlijk aan het werk gaan.

Aansluitend krijgen de kinderen ongeveer een 30 minuten tot 45 minuten les en wordt er een bepaalde dans aangeleerd. Geheel op de muziek stijl van de jarige werken we swingend aan een gezamenlijke dans.

Vervolgens neemt de jarige al haar gasten mee om plaats te nemen in de bar. De jarige gaat ons vervolgens helpen, achter de bar, als een volwaardige barjufvrouw of barman. Hij of zij verzorgd een drankje aan de bar en proosten we op de jarige….

Daarna: Discotijd: de zaal wordt een groot discopaleis en kunnen we nog even 15 tot 20 minuten even helemaal losgaan op heerlijke eigentijdse muziek.

Het aantal kinderen wat deelneemt, kledingkeuze en het zelf verzorgen van een versnapering bij het drankje is geheel vrij.

Het geheel kunnen wij u aanbieden voor € 85,– per groep van 6 tot aan 15 kinderen. Wanneer de groep groter wordt hanteren we een meerprijs van € 2,50 per kind. Dit is een all-in prijs met 1 drankje per persoon.

Wilt u reserveren? Maakt u een afspraak via telefoon, per mail of door het contact formulier in te vullen. Jullie zijn van harte welkom!

Een zeer geslaagd kinderfeestje, laat je verzorgen door Vida Studio’s te Zevenaar.

Jubileumfeest

Heeft u een jubileum te vieren? Is er iemand 18, 21, 50 of zelfs 80 jaar geworden? Of bent u al 25 jaar getrouwd? Allemaal redenen om een goed feestje te vieren. Dit kunnen wij voor u gaan verzorgen met alles er op en er aan. Van een taartje bij de koffie tot aan een uitgebreid warm en koud buffet, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wilt u uw feest aanvullen met een dansworkshop of dansdemonstratie? In de een dansschool kan dat uiteraard geregeld worden! Wij hebben een aantal wedstrijdparen in onze dansschool dansen die landelijk aan de top dansen en u graag willen laten zien wat zij in huis hebben. Een latin of showdans demonstratie, het kan allemaal. Daarnaast kunnen wij ook een DJ voor u regelen die de muziek naar uw keuze draait.

Bedrijfsfeest

Mag u een bedrijfsfeest organiseren voor uw personeel of medewerkers?

Wij kunnen u het volgende aanbieden:

Buiten om de 2 mooie zalen beschikken wij over een geweldige BBQ tuin. Ruimte genoeg om uw collega’s uit te nodigen voor verschillende activiteiten:

Het verzorgen van een groepsdansles waarbij iedereen in beweging komt op heerlijke muziek brengt genoeg stemming met zich mee. Het bewegen op het juiste ritme en plezier met z’n allen op de vloer is een pre voor het slagen van een dergelijk feest. De lestijd is nader te bepalen aan het onderwerp.

Aansluitend zijn er tal van mogelijkheden om voor en/of na de dansles iets te eten. Dit kan van een eenvoudige hap tot een compleet diner. Natuurlijk zijn de zomermaanden super geschikt om gebruik te maken van onze heerlijke BBQ tuin. Ook daarin zijn alle mogelijkheden denkbaar. Op maat gemaakte offerte voor U is zo gemaakt. Interesse? Mail of belt u ons voor een afspraak, en we verzorgen het voor U.

U bent van harte welkom!

Presentaties

Zoekt u nog een presentator voor uw evenement? Ook dat is mogelijk bij ons.

Eigenaar en dansleraar van Vida Studio’s Zevenaar, Ronald Straatman, kan uw partij, feest of evenement begeleiden. Vele momenten als presentator is hij al actief geweest. Een kleine opsomming: Dancing with the Stars, Nederlandse kampioenschappen, vele muziekevenement in Zevenaar en bij evenementen van het MKB.

Zoekt u dus nog een geschikte presentator? Ook hiervoor kunt ons bereiken, mail ons of vul het contact formulier in, wij horen het graag!

Op Locatie

Naast dat wij van alles in onze dansschool voor u kunnen realiseren, doen wij dat ook op locatie.

Heeft u een feest dat u wilt aanvullen met een dansworkshop? Of wilt u een groot feest organiseren waarbij licht, geluid en entertainment nog verzorgt moet worden? Ook dat kunnen wij bieden. Op de gewenste locatie maken wij uw feest compleet. Naast dit verzorgen wij ook dansdemonstraties vanuit meerdere stijlen.

Vida Studio’s, méér dan dansen alleen!

Uw naam
Uw e-mail
Telefoonnummer
Datum
Aantal personen
Wat voor feest?

Heeft u wellicht nog vragen?